Tein EDFC Active

EDFCACTIVE
edfc-active

EDFC ACTIVE:
Az EDFC ACTIVE használatával a vezetőülésből állítható a gátlók csillapítása külön-külön. A beépített G-szenzorral autómatikus állítás is lehetővé vált, illetve a külön megvásárolható GPS kit-el sebesség függővé is tehető!
Az auto magasságát nem állítja!

youtube-video


Sokkal agresszívabb keménység állítás:
A lehető legaktívabb csillapítás állítás érdekében 2 autómatikus mód áll rendelkezésre:
- G erő alapján változó csillapítás
- Sebesség függő állítás (GPS KIT-el)
16, 32 és 64 ponton állítható gátlókhoz használható.

Egyszerű beépítés:
A vezérlő egység és az állító motorok kábel nélkül csatlakoznak, így nem kell vesződni a bonyolult kábelezéssel! A vezérlőegység beépített fényérzékelővel rendelkezik, az opcionális GPS egységgel pedig a valós sebességet is mutatja. Az egyetlen kábel amit be kell kötni az a vezérlő egység áramellátásához kell. A beépítst a központi egység kicsi mérete is segíti, így bármilyen autóba beépíthető.

Könnyű kezelhetőség, jobban olvasható kijelző:
A nagyobb kijelzőnek köszönhetően könnyű leolvasni az értékeket és az egy gombos megoldás a könnyebben kezelhetővé teszi.

Hasznos funkciók:
Az EDFC ACTIVE kijelzőjének a háttérvilágítása változtatható, ezzel a funkcióval minden műszerfalhoz igazítható. G erőket, és a GPS kit-el sebességet, megtett km-t, GPS adatokat és időt is mutat.

Bővíthetőség:
Egy vezérlő egység összesen 8 motort tud vezérelni. Ez a funkció jól jön a (2 utas) külön állítható be és ki csillapító gátlóknál.

Megfizethető ár:
Ahhoz mérten, hogy mennyi mindent tud, az ára kedvező!


Manuális Mod:
Az egyetlen forgo gombbal könnyedén beállítható a csillapítás mértéke. 10 beállítás menthető el.


edfc-active01

G-Actuated Automatic Adjusment Mode:
Ezt a módot használva a gátlók keménysége a G erők figyelembevételével, autómatikusan történik. Például, beállítható, hogy a városban autózva a gátlók szépen elnyeljék az úthibákat, de autómatikusan keményedjenek a gátlók, ha gyorsít vagy lassít. Ezzel elnyeli a fölösleges karosszéria dőléseket.  Versenypályán pedig az alul illetve felülkormányozottság szabályozható ily módon.

Ezen belül is két funkció van:


G-Actuated Adjustment Concept Image
edfc-active02

G_Arrange Mode / Example of Use (at 32-level mode)
edfc-active03
“G-Arrange” módban, ha a G erők elérnek egy előre beállított érteket (10 beállítási lehetőség) akkor állítja a keménységet egy előre megadott értékre. A csillapítás autómatikusan állítódik a G erőkhöz képest, xx értékkel magasabban vagy alacsonyabb a manuálisan beállított értékhez képest. 10 beállítás menthető el, 0.1 és 2.0G között 0.05G-s lépésekkel lehet állítani mind gyorsításnál és lassításnál.


G-Linear Mode / Example of Use (at 32-level mode)
edfc-active04
“G-Linear” módban a G erők változásával állítja a gátlók keménységet megadott értékek között. A csillapítás egyenletesen változik a beállított G értékekhez képest.


“Speed-Sensitive Automatic Adjustment Mode” (opciós GPS kit-el)
Ebben a módban a gátlók keménysége a sebbeségtől függ.

Koncepció
edfc-active05


S-Arrange Mode / Example of Use (at 32-level mode)
változtatja a keménységet ha az autó elér egy előre beállított sebességet.
edfc-active06

A csillapítás az auto sebességétől függően változik. 10 beállítás menthető el, 0-tól 300km/h-ig, 5 km/h-ás lépésekben."S-Linear Mode" a kéménységet a beállított értékek között változtatja autómatikusan.
edfc-active07
Például utcára beállítható, hogy lassabb tempónál puha legyen a futómő és autómatikusan felkeményedjen ha gyorsabban vezet. Versenypályán az auto karakterisztikája szabályozható, például az alulkomrányozttság csökkenthető lassú kanyarokban, vagy a túlkormányozottság a gyors kanyarokban.
 
 

“G+Speed Integrated Control Mode” (GPS kit használatával)
Ez a mód lehetővé teszi a futómű keménységének autómatikus állítását a sebesség és a G erők figyelembevételével. Így a lehető legoptimálisabb beállítást érhetjük el.

edfc-active08

Kábelmentes rendszer:
EDFC ACTIVE komponensei kábel nélkül csatlakoznak egymáshoz. Nincs problémás kábelezés, nem kell a tűzfalon új kábeleket behúzni. Ezzel a beépítés pofon egyszerű. A legújabb kábelmentes technológiát használva nem fordulhat elő, hogy a vezérlő egység összekveri a motorok jeleit. Motor vezérlő egységek por és vízállóak így az utastéren kívül is elhelyezhetők.


A Rendszer felépítése
edfc-active10

Vezérlő egység
G-szenzor, kábelmentes vezérlő, sok funkció egy kompakt méretű házba burkolva. A kijelző 22x60m a könnyebb olvashatóság érdekében. Az opcionális GPS kit egy mozdulattal csatlakoztatható. 


edfc-active11
edfc-active12
Speed display and S-Mode are operational only when optional "GPS kit" is used.

edfc-active13
Back side of controller unit

- 3 tengelyes gyorsulás szenzor
- Autómata fényerő szabályzás
- Egy gombos működtetés
- Változtatható kijelző látószög
- Billentyűzár
- Öndiagnosztika
- Ability to Adjust Display Color
- Változtatható kijelző szín
- Various Display Functions

edfc-active20 EDK04-P8021
EDFC ACTIVE CONTROLLER KIT
£313
edfc-active21 EDK05-xxxxx
MOTOR KIT
£113
edfc-active22 EDK07-P8022
EDFC ACTIVE GPS KIT
£54
edfc-active23 EDK06-K4474
EDFC STRUT KIT
£27